Сили Оборони звільнили та зачистили село Кругляківка на Харківщині

Джерело: ГУР МО України

Воїни ЗСУ та спецпризначенці ГУР звільнили та зачистили від російських окупантів населений пункт Кругляківка Куп’янського району Харківської області.

В операції брали участь воїни підрозділу “Братство” у складі Спецпідрозділу Тимура ГУР МО України та бійці 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ.

Операція тривала з 7 по 14 жовтня.

Ворог намагався чинив опір, однак зазнав поразки.

“Завдяки професійним та сміливим діям спецпризначенців ГУР росіяни у Кругляківці втратили більше взводу піхоти ― загарбників знищено у ближніх боях”, – заявили в ГУР.

Також під час штурму російських окупантів взяли у полон, внаслідок чого отримано важливі розвідувальні дані.

Член Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони Геннадій Кривошея повідомив, що в м’ясі, яке постачають українським військовослужбовцям, виявили голки. 

Сьогодні, 18 жовтня, Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю українським журналістам, в якому розповів про “план перемоги”, мобілізацію, ядерну зброю та результати переговорів з союзниками.

Воїни ЗСУ та спецпризначенці ГУР звільнили та зачистили від російських окупантів населений пункт Кругляківка Куп’янського району Харківської області.

Президент України Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на отримання квартир Героям України та членам родин загиблих воїнів, які удостоєні цього звання посмертно.

У Бахмутському районі Донецької області російські загарбники розстріляли військовослужбовця ЗСУ, який, ймовірно, був пораненим. Прокуратура розпочала розслідування.