З російського полону повернули 95 українських захисників

Джерело: Володимир Зеленський/Telegram

З російського полону повернули ще 95 українських військових, про що повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Серед військовослужбовців захисники “Азовсталі”, Маріуполя, Донеччини, Луганщини, Харківщини, Київщини, Чернігівщини та Херсонщини. 

“Кожного разу, коли Україна рятує своїх людей із російського полону, ми наближаємо день, коли свобода буде повернута всім, хто перебуває в російській неволі. Дякую команді, яка займається пошуком і звільненням полонених. Робимо все, щоб витягнути всіх наших, кого утримує Росія”, – зазначив Глава держави.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що з російського полону звільнили українського правозахисника, журналіста, громадського діяча та військовослужбовця Максима Буткевича.

З російського полону повернули ще 95 українських військових, про що повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Станом на 22:00 п’ятниці, 18 жовтня, від початку цієї доби по всій лінії фронту відбулося 195 бойових зіткнень. 

Протягом дня, 18 жовтня, російські війська здійснили 78 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 126 вибухів. 

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс в п’ятницю, 18 жовтня, заявив, що країнам НАТО потрібно обговорити умови отримання Україною запрошення до членства та приєднання до Альянсу у відповідь на “план перемоги” Зеленського.

Українського правозахисника, журналіста, громадського діяча та військовослужбовця Максима Буткевича звільнили з російського полону. Про це центру ZMINA повідомив його батько.