Трамп спробував себе в ролі працівника McDonald’s

Джерело: The Hill

Кандидат на посаду президента США від республіканців Дональд Трамп спробував себе у ролі працівника McDonald’s.

В одному із закладів мережі McDonald’s у штаті Пенсильванія Трамп, надівши фартух, “попрацював” із фритюрницею та передав замовлення клієнтові біля каси.

Це тривало чверть години, після чого він пожартував: “Тепер я працюю на 15 хвилин більше, ніж Камала”, маючи на увазі свою суперницю на перегонах віцепрезидентку Гарріс.

Зазначається, що протягом кількох тижнів Трамп висміював рекламу кандидатки від демократів, у якій вказувалося, що вона працювала у McDonald’s під час навчання в Гарвардському університеті.

Трамп та його команда стверджують, що Гарріс насправді не працювала в мережі, оскільки це не вказано в її біографії.

Медіа можуть розʼяснювати громадянам процеси євроінтеграції, стежити за практичним втіленням реформ та пояснювати читачам важливість вступу України до ЄС, заявила директорка Інституту масової інформації на конференції Donbas Media Forum 2024 у Києві 18 жовтня.

У Міністерстві закордонних справ України нагадали, що Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш свого часу відхилив запрошення на перший Глобальний саміт миру, одначе, разом з тим прийняв запрошення до Казані від російського президента Володимира Путіна.

Генеральний секретар НАТО Марк Рютте застеріг КНДР від відправлення військ до Росії для участі у повномасштабній війні проти України.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 21 жовтня.  Загалом, від початку цієї доби, відбулося 107 бойових зіткнень.

Зниження сексуального бажання може бути симптомом депресії, однак, антидепресанти також можуть впливати на лібідо. Лікарі зазначають, що багато пацієнтів постають перед цією проблемою, проте, все є способи боротися з побічними ефектами, не відмовляючись від лікування депресії. Важливо обрати індивідуальний підхід у лікаря.