Нові вульгарні заяви Трампа посилили побоювання щодо його ментального здоров’я – FT

Джерело: Financial Times

Ментальне здоров’я кандидата в президенти США Дональда Трампа викликало ще більше занепокоєння після того, як він грубо висловився щодо анатомії покійного гольфіста Арнольда Палмера під час мітингу в Пенсильванії.

Як зауважили у виданні, політик дозволив собі таке, відхилившись від політичного сценарію свого виступу.

“Коли він приймав душ з іншими спортсменами, вони виходили звідти і говорили: “О Боже, це неймовірно”. У нас тут є дуже витончені жінки, але вони звикли дивитися на Арнольда”. – сказав Трамп, маючи на увазі геніталії Палмера.

Зазначається, що непристойна заява доповнює низку подібних, що пролунали під час передвиборчої кампанії політика, які викликали занепокоєння з приводу душевного стану Трампа. Його союзники-республіканці намагалися переконати його зосередитися на політичних питаннях, але Трамп продовжував відхилятися від курсу.

Військово-морські сили України вперше взяли участь у найбільших навчаннях НАТО з використання безпілотних систем у морських операціях REPMUS 24. Під час навчань система DELTA інтегрувалась з іншими бойовими системами, що дозволило обмінюватися даними та розмежувати “свої” та “ворожі” сили. Це значно покращило управління операціями та підвищило рівень координації дій учасників маневрів.

Військовослужбовець, боєць 3-ої окремої штурмової бригади ЗСУ, український комік Віктор Розовий, зробив перший символічний удар в матчі 10-го туру УПЛ у Львові між “Рухом” та “Карпатами”, сидячи на колісному кріслі.

21 жовтня новопризначений посол Японії в Україні Масаші Накаґоме прибув до Києва. 

Міноборони кодифікувало та допустило до постачання український багі “Варан”. Його основою є силовий каркас для надскладних умов експлуатації. На багі встановлено потужний турбодизельний двигун та автоматичну 5-ступінчасту коробку передач. 

Влада Слов’янська звернулася до правоохоронних органів через скинутий з п’єдесталу бюст російському письменнику Антону Чехову.