У віці 48 років помер ексгітарист гурту «ВВ» Олексій Мельченко

Джерело: Анна П’ятакова/Facebook

Помер український музикант, ексбасист гурту “Воплі Відоплясова” Олексій Мельченко. Артисту було 48 років.

За словами Анни, вона спілкувалася і дружила з Мельченком, коли їм було по 20-25 років.

“Він любив музику, був надзвичайно талановитим бас-гітаристом. Його життя, на жаль, обірвалося 10 днів тому. Олексій Мельченко. Шкода, що так рано, що так сумно. Спочивай з миром, друже. Всі, хто знав Льошу, згадайте його сьогодні. Сподіваємося, він уже в кращому світі”, – йдеться в повідомленні.

У коментарях до допису Анни друзі та знайомі поділилися спогадами про Олексія, а також показали архівні кадри.

“Ми з ним росли, як рідні брати. На жаль, не знайшов більше фоток, але це у пам’ять. Сподіваюся, Бог, багатий милістю, змилується і ми зустрінемось знову” – написав Олександр Дмитрович, додавши архівні світлини.

Фото: Дмитрович

Фото: Дмитрович

Фото: Дмитрович

“Яка сумна звістка. Людина, якою я пишався, що ми знайомі. Пам’ятаю його з першої зустрічі ще з початку 1990-х. Завдяки йому я закохався в бас-гітару. Дуже яскрава особистість. Дуже шкода, що так рано, співчуття всім рідним”, – зазначив Олександр Пелтей.

Медіа можуть розʼяснювати громадянам процеси євроінтеграції, стежити за практичним втіленням реформ та пояснювати читачам важливість вступу України до ЄС, заявила директорка Інституту масової інформації на конференції Donbas Media Forum 2024 у Києві 18 жовтня.

У Міністерстві закордонних справ України нагадали, що Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш свого часу відхилив запрошення на перший Глобальний саміт миру, одначе, разом з тим прийняв запрошення до Казані від російського президента Володимира Путіна.

Генеральний секретар НАТО Марк Рютте застеріг КНДР від відправлення військ до Росії для участі у повномасштабній війні проти України.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 21 жовтня.  Загалом, від початку цієї доби, відбулося 107 бойових зіткнень.

Зниження сексуального бажання може бути симптомом депресії, однак, антидепресанти також можуть впливати на лібідо. Лікарі зазначають, що багато пацієнтів постають перед цією проблемою, проте, все є способи боротися з побічними ефектами, не відмовляючись від лікування депресії. Важливо обрати індивідуальний підхід у лікаря.