У Києві вантажівка протаранила на зупинці пасажирський автобус: 9 постраждалих (фото)

Джерело: Нацполіція Києва у Telegram та Київська МВА у Telegram

У Києві 21 жовтня у Солом’янському районі, на вулиці Вадима Гетьмана, вантажівка зіткнулася з пасажирським автобусом безпосередньо на зупинці громадського транспорту. Внаслідок аварії постраждало дев’ятеро осіб.

Фото: Патрульна поліція Києва

Інцидент стався близько 10:20. Вантажівка “Газель” на великій швидкості врізалася в автобус “Отаман”, в якому знаходилися пасажири. Рятувальні служби деблокували жінку, яка застрягла в автобусі, а також водія вантажівки.

Фото: Нацполіція Києва

Як повідомляє Патрульна поліція Києва, у напрямку Індустріального шляхопроводу спостерігалися значні ускладнення в русі. На місці події працювали медики та рятувальники.

Правоохоронці з’ясовують причини аварії. Відомо, що автобус не належав до комунального автопарку.

Фото: Нацполіція Києва

Військовослужбовець, боєць 3-ої окремої штурмової бригади ЗСУ, український комік Віктор Розовий, зробив перший символічний удар в матчі 10-го туру УПЛ у Львові між “Рухом” та “Карпатами”, сидячи на колісному кріслі.

21 жовтня новопризначений посол Японії в Україні Масаші Накаґоме прибув до Києва. 

Міноборони кодифікувало та допустило до постачання український багі “Варан”. Його основою є силовий каркас для надскладних умов експлуатації. На багі встановлено потужний турбодизельний двигун та автоматичну 5-ступінчасту коробку передач. 

Влада Слов’янська звернулася до правоохоронних органів через скинутий з п’єдесталу бюст російському письменнику Антону Чехову.

Вірменія заявила, що не планує приєднуватися до організації БРІКС під головуванням РФ. Раніше про відмову від членства повідомили у Казахстані.