Дональд Трамп уперше обігнав Камалу Гарріс у передвиборчому опитуванні у США

Джерело: The Hill

У неділю, 20 жовтня, кандидат на президентську посаду США від республіканців Дональд Трамп вперше обігнав свою суперницю, кандидатку в президенти США від демократів Камалу Гарріс у передвиборчому опитуванні Decision Desk HQ/The Hill.

Згідно з результатами опитування, шанси Трампа на перемогу в президентських перегонах становлять 52%, тоді як у Гарріс – 42%.

Починаючи з кінця серпня, шанси Гарріс на перемогу становили приблизно 54-56%, а шанси Трампа – приблизно 44-46%. Утім, напочатку жовтня ця динаміка почала змінюватися, і прогноз від 17 жовтня свідчив, що обидва кандидати мали приблизно рівні шанси. Натомість 20 жовтня перевагу уже отримав експрезидент.

Як зауважили у виданні, зміна на користь Трампа пов’язана з покращенням його показників у Вісконсині та Мічигані – штатах, які раніше були прихильнішими до Гарріс.

За словами журналістів, із семи “хитких” штатів, які вважаються вирішальними у визначенні результатів виборів 2024 року, Пенсільванія – єдина, яка в опитування досі надає перевагу Гарріс.

При цьому вказано, що опитування в усіх семи штатах залишаються в межах похибки, що означає, що типові неточності опитувань можуть змінити результати у будь-якому напрямку.

Зниження сексуального бажання може бути симптомом депресії, однак, антидепресанти також можуть впливати на лібідо. Лікарі зазначають, що багато пацієнтів постають перед цією проблемою, проте, все є способи боротися з побічними ефектами, не відмовляючись від лікування депресії. Важливо обрати індивідуальний підхід у лікаря.

Південна Корея розглядає план відправки в Україну відповідної кількості персоналу, включно з офіцерами розвідки та експертами щодо Північної Кореї. Відповідний крок влада країни може погодити після того, як КНДР відправила солдатів на підтримку Росії. 

Громадянка Ізраїлю Ширель Ґолан вчинила самогубство після того, як пережила напад бойовиків ХАМАС на музичному фестивалі 7 жовтня 2023 року. Дівчина страждала від посттравматичного стресового розладу.

Неймовірний стався випадок на Рахівщині: пацієнт вижив після того, як 40 см гілка проштрикнула йому шию та застрягла біля хребта.

Очільник Пентагону Ллойд Остін нагадав, що на початку повномасштабного вторгнення українські військові організовували засідки у Київській області на російські танки з коктейлями Молотова у руках. Тоді як нині українське військо має у своєму розпорядженні найкращі у світі БпЛА для знищення росіян.