В Австралії жінка застрягла між скелями після спроби дістати телефон

Джерело: Sky News

В Австралії жінка опинилася затиснутою догори ногами між двома величезними скелями після того, як намагалася дістати зі щілини свій мобільний телефон.

Фото: NSW

Спершу друзі приблизно годину намагались самостійно звільнити її, однак після невдалих спроб викликали рятувальників, які намагались перенести 500-кілограмовий камінь.

“За 10 років роботи парамедиком я ніколи не мав  такої роботи, це було складно, але неймовірно корисно”, – сказав фельдшер-рятувальник Пітер Воттс.

Рятувальники спільно з іншими спецслужбами видалили кілька валунів, щоб дістатися до ніг жінки.

Потім команда зібрала “каркас з твердих порід дерева”, щоб переконатися, що камені не рухатимуться, поки рятувальники поступово заглиблюються в триметрову щілину.

Фото: NSW

Знадобилося шість годин, щоб розчистити місце та звільнити жінку. Однак її мобільний телефон так і залишився на дні щілини.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.

Міністерка фінансів США Джанет Єллен заявила, що США запровадять нові жорсткі санкції, спрямовані на стримування військових зусиль Росії в Україні, включаючи “посередників у третіх країнах, які постачають Росії критично важливі ресурси для її військових”.

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.