У США Honda відкликає понад 720 тисяч автівок через проблему із паливним насосом

Джерело: Reuters

Японський автовиробник Honda відкликає понад 720 800 автомобілів у США через побоювання, що паливний насос високого тиску може тріснути і спричинити витік палива.

Згідно з заявою Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США (NHTSA), відкликання стосується певних автомобілів моделей Accord, CR-V Hybrid та Honda Civic 2023-2024 років випуску.

Дилери безкоштовно перевірять і замінять паливний насос високого тиску у визначених автівках.

Пошкодження паливного насоса і подальший витік палива за наявності джерела займання може збільшити ризик виникнення пожежі.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 23 жовтня. З початку доби відбулося 132 бойових зіткнення.

23 жовтня Головний центр спеціального контролю зареєстрував землетрус в районі селища Ломачинці, Дністровського району, Чернівецької області магнітудою 3,1 на глибині трьох кілометрів.

На саміті БРІКС голова КНР Сі Цзіньпін відмовився від російського автопрому, віддавши перевагу китайському лімузину преміум-класу.