В Одесі затримали чоловіка, який бив двомісячну доньку: дитина у важкому стані

Джерело: пресслужба Нацполіції

В Одесі затримали 27-річного чоловіка, який бив свою двомісячну доньку, через що та потрапила до реанімації й перебуває у важкому стані.

З тяжкими тілесними ушкодженнями дитину доставили до лікарні вчора, 22 жовтня.

Правоохоронці встановили, що батько бив доньку щоразу, коли вона плакала. Дитині ставало все гірше, і 24-річна мати викликала “швидку”. Жінка пояснила, що не зупинила чоловіка, бо боялась його.

У пари також є дворічний син, якого батько, за попередніми даними, також бив. Хлопчика зараз обстежують лікарі. Попередньо, в нього закритий перелом стегна.

Чоловіка затримали, вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Йому загрожує до восьми років увʼязнення.

“У ході слідства буде надано правову оцінку всім діям як чоловіка, так і жінки. Про подію ми повідомили працівникам служби у справах дітей для вирішення подальшої долі дітей”, – повідомив начальник одеського слідчого відділення поліції № 5 Петро Чефарлічев.

В Україні завершують збір бавовни. Тестові плантації бавовни висадили в Одесі навесні цього року у восьми фермерських господарствах і одній науково-дослідній ділянці Українського інституту експертизи сортів рослин. 

Окружний суд Гааги визнав депутата Пепейна ван Хоувелінгена від нідерландської проросійської партії FVD винним в образі через публікацію зображення, на якому ексміністр охорони здоров’я Ернст Койперс нібито підіймав прапор зі свастикою.

Стримінговий сервіс Peacock після підтвердження перезапуску оригінального серіалу “Офіс” оголосив імена акторів, які долучаться до майбутнього проєкту. Зокрема до акторського складу увійшли Ґбемісола Ікумело, Алекс Едельман, Тім Кі та Ерік Рейхілл.

Міністерство закордонних справ Німеччини викликало тимчасового повіреного у справах  Північної Кореї в Берліні на тлі повідомлень про відправлення північнокорейських солдатів до Росії для їхнього перекидання в Україну.

На Донеччині у населених пунктах з активними бойовими діями перебувають 748 дітей, повідомив представник Донецької ОВА Дмитро Петлін.