Колишня модель стверджує, що Трамп торкався її у присутності Епштейна

Джерело: The Guardian

Ексмодель Стейсі Вільямс розповіла, що у 1993 році її нібито обмацував Дональд Трамп. За її словами, це відбулось у присутності Джеффрі Епштейна і було схоже на “збочену гру” між двома чоловіками.

За розповіддю Вільямс, вона кілька місяців зустрічалась з Епштейном і саме він познайомив її з Трампом у 1992 році на різдвяній вечірці. За словами ексмоделі, тоді вона зрозуміла, що Трамп та Епштейн були хорошими друзями, бо вони проводили багато часу разом.

Інцидент з обмацуванням, за твердженням ексмоделі, стався наприкінці зими – початку весни 1993 року. Тоді вона нібито гуляла з Епштейном і він запропонував їй зайти у Trump Tower.

За її словами, як тільки вони там зустрілись з Трампом, він фактично одразу притягнув її до себе та почав обмацувати. Зокрема Трамп нібито поклав руки на груди, талію та сідниці Вільямс.

Вільямс додала, що впала у ступор і не могла протидіяти, бо почувалась “дуже збентеженою”. При цьому їй здалось, що у цей момент Трамп та Епштейн посміхались один одному.

Коли вони покинули Trump Tower, Вільямс здалось що Епштейн почав сердитись на неї.

“Ми з Джеффрі пішли і він не подивився на мене і не заговорив зі мною і я відчула, як навколо мене кипить злість, а коли ми зійшли на тротуар, він подивився на мене, просто накричав і сказав: “Чому ти дозволила йому це зробити?”. Він змусив мене почувати себе гидко і я пам’ятаю, як була дуже розгублена”, – розповіла колишня модель.

На думку Вільямс, це все було частиною “збоченої гри” чоловіків.

Невдовзі вона припинила стосунки з Епштейном. Ексмодель запевнила, що ніколи не знала про те, чим займався Епштейн, якого обвинувачували у педофілії та організації проституції (Джеффрі Епштейн скоїв самогубство у в’язниці у 2019 році).

Стейсі Вільямс також стверджує, що після цього інциденту Трамп надіслав їй відкритку з видом на його резиденцію у Мар-а-Лаго.

“Стейсі – твій дім вдалині від дому. З любов’ю, Дональд”, – написано маркером на відкритці.

Зараз Вільямс 56 років. Про інцидент з Трампом вона раніше писала у своїх соцмережах, але більше деталей повідомила 21 жовтня під час розмови, організованою групою Survivors for Kamala, яка підтримує Камалу Гарріс.

У спілкуванні через Zoom також взяли участь акторка Ешлі Джадд та професорка права та академік Аніта Хілл.

У перевиборчому штабі Трампа вже заперечили звинувачення Вільямс.

“Ці звинувачення, висунуті колишньою активісткою Барака Обами та озвучені у межах передвиборчої кампанії Гарріс за два тижні до виборів, є однозначною брехнею. Очевидно, що ця фейкова історія була придумана передвиборчою кампанією Гарріс”, – сказала речниця кампанії Трампа Каролін Лівітт.

Стейсі Вільямс не перша, хто звинувачує Трампа у подібній поведінці. Близько двох десятків жінок раніше звинувачували кандидата у президенти США у сексуальних домаганнях.

Та звинувачення Вільямс викликають нові питання щодо стосунків Трампа з Епштейном. Чоловіки були знайомі роками. Вони товаришували з кінця 1980-х років. Зокрема у 2002 році Трамп в інтерв’ю називав Епштейна “чудовим хлопцем”.

“З ним дуже весело бути. Кажуть навіть, що йому подобаються красиві жінки так само як і мені, і багато з них молодші”, – казав він.

Однак жодних доказів того, що Трамп знав про неправомірну поведінку Епштейна або причетний до нього, не виявлено.

У 2019 році, коли Епштейна арештували, Трамп, який на той час був президентом США заявив, що не спілкувався з ним 15 років після того, як вони посварились на початку 2000-х років.

За словами Вільямс, вона не зверталась до суду, як це робили інші жінки, щоб уникнути надмірної уваги та негативної реакції, з якою зіткнулись ті, хто судився з Трампом.

Про інцидент вона розповіла лише двом подругам: одній у 2005 чи 2006 році, а другій – у 2015. Обидві підтвердили це.

  • У жовтні 2016 року Джей Ді Венс, сенатор від штату Огайо та нині кандидат у віцепрезиденти від Республіканської партії, неодноразово звинувачував Дональда Трампа у сексуальному насильстві. Венс виступав на каналі MSNBC, де розглядався випадок Джесіки Лідс, яка звинуватила Трампа в тому, що він обмацав і насильно поцілував її під час польоту в 1970-х роках.

Вчора, 23 жовтня, в Німеччині 57-річному росіянину висунули обвинувачення у вбивстві двох українських військовослужбовців.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував запуск шести нових послуг у “Дії”.

У Покровську, що на Донеччині, станом на 24 жовтня зруйновано майже всю критичну інфраструктуру міста.

Президент України Володимир Зеленський зробив звернення у Міжнародний день ООН зазначивши, що її генсек Антоніу Гутерреш перебуває на саміт РФ у Казані, північнокорейські війська можуть направляти до лінії фронту в Україні.

Речник Президента України Сергій Никифоров спростував інформацію ЗМІ про те, що сім країн не поспішають підтримувати запрошення України до НАТО.