ЦАХАЛ оприлюднив докази зв’язку із терористами шести пропагандистів «Аль-Джазіри»

Джерело: ЦАХАЛ

Армія оборони Ізраїлю оприлюднила дані розвідки та документи, знайдені в секторі Гази, які підтверджують належність шести місцевих журналістів телекомпанії “Аль-Джазіра” до угруповань ХАМАС та “Ісламський джихад”.

ЦАХАЛ подав імена цих осіб та посилання на відповідні документи.

Як зазначається, одного з них – Ісмаїла Фаріда Мухаммада Абу Омара – було поранено кілька місяців тому в Газі.

Документи, на які посилається ЦАХАЛ, включають штатний розпис, перелік курсів підготовки терористів, телефонні довідники та зарплатні відомості.

“Вони (документи – ред.) є беззаперечним доказом того, що ці особи служать військовими оперативниками терористичних організацій у секторі Гази. Ці документи є доказом інтеграції терористів ХАМАСу в катарську медіамережу “Аль-Джазіра”, – наголосили ізраїльські військові.

Більшість осіб, яких викрив ЦАХАЛ, займаються пропагандистською діяльністю на “Аль-Джазірі”, йдеться в повідомленні.

Естонський міністр внутрішніх справ Лаурі Ляенеметс запропонував уряду законопроєкт про заборону в Естонії діяльності церков чи парафій, пов’язаних із організаціями, що підтримують агресію Росії.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк заявив, що “нульова толерантність до корупції” – єдине, що можна запропонувати для викорінення зловживань у системі комплектування.

Громадський рух “Маніфест 42” закликав Президента України Володимира Зеленського накласти вето на закон № 11416-д про підвищення податків, оскільки він суперечить Конституції.

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Житомирської області позбавила адвокатку-пропагандистку права на заняття адвокатською діяльністю за скаргою Офісу Генерального прокурора

24 жовтня Палата попереднього провадження II Міжнародного кримінального суду дійшла висновку, що Монголія не співпрацювала під час арешту і видачі Володимира Путіна всупереч положенням Римського статуту, чим завадила діяльності Суду.