Усик продасть фото з автографом Ф’юрі, аби передати кошти Силам оборони

Джерело: пресконференція

Олександр Усик, чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBC, WBA, WBO та IBO, планує продати фото з автографом Тайсона Ф’юрі, щоб передати кошти на підтримку українських військових.

Фото: Getty Images

Український боксер на одному з заходів вийшов до преси в образі персонажа з популярної гри “Хітмен”. Під час свого виступу він дістав із чорного кейса фотографію з першого поєдинку з Ф’юрі, на якій зображено момент удару Усика по обличчю суперника. Усик попросив британця підписати це фото, на що Ф’юрі погодився.

“Я продам це фото та допоможу нашим українським солдатам, ось так”, – сказав Усик.

Фото: Getty Images

Раніше Усик неодноразово заявляв, що мав намір припинити боксерську кар’єру, щоб долучитися до захисту України. Але військові, з якими він спілкувався, порадили йому продовжувати свою роботу на рингу заради допомоги Батьківщині.

Довідка. У першому бою, що відбувся 18 травня в Ер-Ріяді, Усик переміг Ф’юрі розділеним рішенням суддів: 115-112 на користь Усика, 114-113 на користь Ф’юрі, і ще одне рішення 114-113 на користь Усика.

Скриншот з відео

В Україні громадяни віком від 50 до 60 років, придатні до служби, підлягають мобілізації, і новин щодо їх звільнення від призову немає. Мобілізація здійснюється згідно з розпорядженнями, що регулюють призов осіб цієї вікової категорії, враховуючи інформацію про стан здоров’я.

Згідно зі звітом, підготовленим проєктом New Diplomacy Project, консультантами якого є колишній посол Великої Британії у США Девід Меннінг та Фонд Friedrich Ebert Foundation, який пов’язаний із Соціал-демократичною партією канцлера Німеччини Олафа Шольца, йдеться, що Європі, Великій Британії та Україні необхідно терміново “захистити від Трампа” свою колективну безпеку, створивши “банк НАТО” для фінансування оборонних витрат.

Станом на 16:00 четверга, 24 жовтня, кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 101.

Головне управління розвідки попередило українців, що в містах готують проплачені мітинги-провокації.

Співробітники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру начальнику Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) за вимагання хабаря у вигляді талонів на пальне.