В українській розвідці попередили, що у містах України готують мітинги-провокації

Джерело: ГУР

Головне управління розвідки попередило українців, що в містах готують проплачені мітинги-провокації.

За даними ГУР, анонімні акаунти у Telegram пропонують людям за гроші вийти на “мітинги”, спрямовані на дискредитацію військово-політичного керівництва України, та знімати все на фото та відео з метою створення напруги всередині суспільства. 

У розвідці додали, що мітинги планують зібрати в Києві, Одесі, Дніпрі та інших обласних центрах. 

У ГУР закликали громадян не брати участь у шкідливих для національної безпеки заходах.

Модель цифрової реформи військово-лікарських комісій (ВЛК) вже напрацьована і передана уряду, повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

24 жовтня у Покровській громаді на Донеччині внаслідок обстрілів російської армії загинули три людини.

24 жовтня президент Володимир Зеленський провів Ставку Верховного Головнокомандувача, на якій доручив членам засідання підготувати визначені частини нашого внутрішнього Плану посилення України.

Служба безпеки України затримала двох ймовірних корегувальників російської ФСБ у Харківській області. Однією із підозрюваних була 35-річна контрактниця військової частини, що дислокується у Харківській області.

В Україні громадяни віком від 50 до 60 років, придатні до служби, підлягають мобілізації, і новин щодо їх звільнення від призову немає. Мобілізація здійснюється згідно з розпорядженнями, що регулюють призов осіб цієї вікової категорії, враховуючи інформацію про стан здоров’я.