Удар РФ по Дніпру: загинуло троє осіб, ще 19 зазнали поранень

Джерело: голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак

Пізно ввечері 25 жовтня російські окупанти атакували ракетами Дніпро. Як наслідок – є загиблі та поранені, зокрема діти.

Станом на ранок відомо, що унаслідок атаки загинуло троє осіб, серед яких – дитина.

Ще 19 – зокрема четверо дітей – зазнали поранень. Вісьмох осіб госпіталізували.

Унаслідок атаки завдано руйнувань на кількох локаціях Дніпра.

Зокрема росіяни знищили житлову двоповерхівку та гараж, пошкодили 13 багатоквартирних будинків і два приватні, а також 30 автівок та корпуси медзакладу.

Знищені житлова двоповерхівка та гараж. Пошкоджені 13 багатоквартирних й 2 приватні будинки, 30 авто. Понівечено корпуси лікарні.

Кабінет Міністрів України погодив часткове відновлення бронювання військовозобов’язаних. Працівники підприємств, які отримали статус заброньованих до 31 травня, можуть продовжити бронювання на той же термін.

З вечора 25 жовтня російські окупаційні війська розпочали атакувати Україну ракетами і безпілотниками, випустивши загалом близько 100 повітряних засобів.

Представники компанії МХП, до якої належить Наша Ряба, стверджують, що використали не ідею Vandog, а ідею власної креативної команди, яку вони отримали раніше.

В американській розвідці повідомили, що Росія причетна до створення фейкового відео, на якому рвуть бюлетені у Пенсильванії.

Москва надала розвідувальну інформацію Тегерану за кілька годин до початку ізраїльської атаки на Іран, повідомляє телеканал телеканалу Sky News Arabia з посиланням на власні джерела.