На Тернопільщині за допомогою дрона правоохоронці знайшли корову, яка загубилася серед соняшникових полів (Відео)

 

Джерело: Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

У Тернопільській області правоохоронці за допомогою дрона знайшли корову, яка загубилася серед соняшникових полів.

По допомогу до працівників відділення №2 міста Бучач звернувся староста села Скоморохи. Чоловік попрохав розшукати рогату худобу.

На місце події виїхали дільничні офіцери Золотопотіцької територіальної громади. Поліціянти з’ясували, що корова покинула сільське пасовисько і подалася на соняшникові поля.

Висока рослинність та велика площа насадження завадили дізнатися, в який бік попрямувала тварина, тож знайти її самотужки господарю не вдалося.

За допомогою спецтехніки правоохоронці виявили корову та спрямували до неї людей. Тварину повернули додому.

Власник худоби та староста села подякували поліціянтам за швидке реагування на їх звернення.

Минулого тижня Росія оголосила, що розпочала операцію зі звільнення Курської області. Вона може зайняти не один місяць, оскільки кинутих у контрнаступ військ не вистачить, хоча їх уже приблизно вчетверо більше, ніж українці, вважають експерти.

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв закликав канцлера Німеччини Олафа Шольца, котрий нині перебуває з візитом у країні, відмовитися від ідеї про те, що Росія може зазнати поразки на полі бою, і підтримати мирний план Китаю щодо України.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 17 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо протягом всієї доби.

Колишня глава МЗС Австрії Карін Кнайсль, котра також відома своїми танцями з Путіним на власному весіллі, нині остаточно переїхала до Росії та стала там “амбасадоркою зі збереження амурського тигра”.

15 вересня відбувся останній день щорічної міжнародної виставки сучасного мистецтва viennacontemporary. Подія об’єднала провідних художників,…