Українка, що заробляє на OnlyFans, сплатила понад 13 млн грн податків

Джерело: Данило Гетманцев

Державна податкова служба України залучила до декларування доходів контент-мейкерку з платформи OnlyFans, що дозволяє ділитися еротичним контентом.

Українка сплатила понад 13,2 млн грн податків, включаючи податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.

Голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев підкреслив, що податкова служба має доступ до інформації про доходи з електронних платформ за кордоном.

“Раджу якнайшвидше самостійно задекларувати свої доходи всім українцям, хто отримував іноземні доходи від електронних платформ. Адже відповідні відомості наявні у ДПС”, — закликав посадовець.

Гетманцев наголосив на важливості сплати податків як конституційного обов’язку, зазначивши, що порушення податкового законодавства може призвести до фінансової та кримінальної відповідальності відповідно до статті 212 Кримінального кодексу України.

  • OnlyFans, сервіс, яким користуються секс-працівники, з моменту свого заснування у 2016 році виплатив 20 мільярдів доларів понад 4 мільйонам творців контенту, як повідомила гендиректорка компанії Кейлі Блер.
  • Кількість українських акаунтів на платформі створення платного контенту OnlyFans збільшується втричі щороку.
  • У Києві правоохоронці купили у моделі OnlyFans фото та відео порнографічного характеру, щоб довести її вину.

Компанія Deep Blue Aerospace під час прямої трансляції продала два квитки на політ у космос на китайському ракетному кораблі, який планують запустити у 2027 році.

У Вашингтоні 11-річна дівчина прикидалась мертвою під час стрілянини у її домі, щоб вижити. Однак п’ятьох членів її сім’ї все ж вбили.

Згідно з перехопленими даними, російські солдати зневажливо відгукуються про прибулих північнокорейських військових, а деякі виказують вороже ставлення.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі публічно звернулась до міністра внутрішніх справ Вахтанга Гомелаурі щодо ситуації на виборчих дільницях, адже не може з ним зв’язатися.

Американський актор та кінопродюсер Леонардо Ді Капріо підтримав віцепрезидентку США Камалу Гарріс на пост президента США.