В Австралії зіткнулись два літаки: троє людей загинули

Джерело: CNA

В суботу, 26 жовтня, в Австралії три людини загинули після того, як два легкомоторних літаки зіткнулися в повітрі і впали в лісистій місцевості.

Австралійська поліція, пожежники і бригади швидкої допомоги пішки дісталися до двох місць падіння літаків, розташованих у напівсільській лісистій місцевості приблизно за 88 км на південний захід від Сіднея. Один літак загорівся від удару.

Літак Cessna 182, на борту якого перебувало двоє людей, зіткнувся з надлегким літаком Jabiru з сусіднього аеродрому, на борту якого була одна людина.

Свідки бачили “уламки, що падали з неба” і намагалися допомогти, але “напевно, мало що можна було зробити”, – розповіли в поліції. Там також зазначили, що падіння обох бортів, що сталися на відстані близько 1 км одне від одного, були “несумісними з життям”.

Причину аварії розслідуватиме Австралійське бюро транспортної безпеки.

  • В Австралії жінка опинилася затиснутою догори ногами між двома величезними скелями після того, як намагалася дістати зі щілини свій мобільний телефон.
  • В Австралії чоловік зв’язав тросами трьох дітей та утримував їх у своєму будинку через те, що вони без дозволу плавали у його басейні. Його визнали винним у нападі за обтяжувальних обставин.

 

Компанія Deep Blue Aerospace під час прямої трансляції продала два квитки на політ у космос на китайському ракетному кораблі, який планують запустити у 2027 році.

У Вашингтоні 11-річна дівчина прикидалась мертвою під час стрілянини у її домі, щоб вижити. Однак п’ятьох членів її сім’ї все ж вбили.

Згідно з перехопленими даними, російські солдати зневажливо відгукуються про прибулих північнокорейських військових, а деякі виказують вороже ставлення.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі публічно звернулась до міністра внутрішніх справ Вахтанга Гомелаурі щодо ситуації на виборчих дільницях, адже не може з ним зв’язатися.

Американський актор та кінопродюсер Леонардо Ді Капріо підтримав віцепрезидентку США Камалу Гарріс на пост президента США.