В США продали будинок, в якому помер актор Меттью Перрі

Джерело: The New York Times

Будинок у Лос-Анджелесі, де помер Метью Перрі, продали.

Новою власницею будинку стала забудовниця та кінопродюсерка Аніта Верма-Лалліан, яка придбала його за 8,55 мільйона доларів як інвестицію.

Будинок площею 325 квадратних метрів, побудований у 1965 році, знаходиться у відокремленому районі Лос-Анджелеса Пасифік-Палісейдс.

Пан Перрі купив його за 6 мільйонів доларів у 2020 році, а потім провів капітальний ремонт, включно з басейном. Актор, бувши фанатом Бетмена, ділився в соціальних мережах зображеннями декору будинку в стилі Бетмена, в тому числі червоним світлодіодним знаком кажана на дні басейну.

Наадаємо, 54-річного актора, відомого за роллю Чендлера Бінга у серіалі “Друзі”, знайшли мертвим у басейні його будинку 28 жовтня 2023 року. Судмедексперти встановили, що смерть настала через передозування кетаміном.

Компанія Deep Blue Aerospace під час прямої трансляції продала два квитки на політ у космос на китайському ракетному кораблі, який планують запустити у 2027 році.

У Вашингтоні 11-річна дівчина прикидалась мертвою під час стрілянини у її домі, щоб вижити. Однак п’ятьох членів її сім’ї все ж вбили.

Згідно з перехопленими даними, російські солдати зневажливо відгукуються про прибулих північнокорейських військових, а деякі виказують вороже ставлення.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі публічно звернулась до міністра внутрішніх справ Вахтанга Гомелаурі щодо ситуації на виборчих дільницях, адже не може з ним зв’язатися.

Американський актор та кінопродюсер Леонардо Ді Капріо підтримав віцепрезидентку США Камалу Гарріс на пост президента США.