У Грузії блискавка двічі влучила у літак Wizz Air, судно повернулося в аеропорт – ЗМІ

Джерело: News Georgia

У суботу, 26 жовтня, літак авіакомпанії Wizz Air, який здійснював рейс із грузинського міста Кутаїсі до Праги, повернувся в аеропорт після влучання блискавки.

Видання із посиланням на слова пасажирів судна повідомили, що в суботу блискавка двічі влучила у літак невдовзі після набору висоти. За словами очевидців, вони почули гучний шум за бортом.

Бортпровідники заявили про пошкодження системи блискавкозахисту, а також прозвітували про повернення літака до летовища в Кутаїсі.

Нині ні аеропорт, ні компанія Wizz Air цю інформацію не прокоментували. Також невідомо, чи є постраждалі внаслідок інциденту.

Нещодавно Патронатна служба “Янголи” оголосила про перший в Україні збір на протези зі значною метою…

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що результати парламентських виборів будуть затверджені попри спротив опозиції, яка відмовляється визнавати їхні результати.

18-річна харківська студентка, художниця Вероніка Кожушко загинула внаслідок російського удару по Харкову 30 серпня. Її батько, Ігор Кожушко, поділився, як переживає втрату доньки.

Якщо Україна продовжить дотримуватися своєї стратегії, експерти вважають, що Київ може програти війну вже у 2025 році. Цього результату ще можна уникнути, якщо український уряд і Захід вживуть невідкладних заходів, спрямованих на зміцнення обороноздатності та військового потенціалу країни.

Редколегія однієї з провідних американських газет The Washington Post повідомила, що не буде оголошувати про підтримку когось із кандидатів на президентських виборах – ані цього року, ані в майбутньому.