Маск розбагатів ще на $26 млрд після найкращого дня для Tesla за 11 років – CNBC

Джерело: CNBC

Ілон Маск, який уже є найбагатшою людиною у світі, додав ще $26 мільярдів до своїх статків 24 жовтня після того, як акції його компанії Tesla продемонстрували найбільше зростання з 2013 року.

Згідно з даними Forbes, нині статки Маска становлять близько $269 мільярдів, що на $50 мільярдів більше за статки його близького друга та колишнього члена правління Tesla Ларрі Еллісона, який є найбільшим акціонером компанії Oracle.

Сам Маск володіє близько 13% акцій Tesla.

Зазначається, що Tesla опублікувала у середу ввечері кращий, ніж очікувалося, фінансовий звіт про свої прибутки.

У відповідь акції компанії “злетіли” на 22% на момент закриття торгів.

Для самої компанії це стало другим найбільшим приростом вартості акцій після первинної публічної пропозиції компанії у 2010 році.

Як зауважили у виданні, до оприлюднення фінзвіту акції Tesla падали й наближалися до “найгіршого місяця” із січня. Проте нині ж акції Tesla вже “стерли” свої втрати за цей рік і зросли на 5% у 2024 році.

Джерело: ENEMO Парламентські вибори 2024 року в Грузії пройшли з численними порушеннями, що вплинуло на…

Президент України Володимир Зеленський прагне провести президентські вибори після закінчення війни, щоб усі громадяни, включно з військовими та біженцями, могли взяти участь у голосуванні.

У центрі Варшави (Польща) з’явилася інсталяція, де зображено українських військових, підписаних датами народження та загибелі. Утім на цих плакатах є помилки, зокрема одну військову помилково назвали загиблою.

Американський актор та письменник Рон Елі, відомий роллю Тарзана в однойменному серіалі 1960-х років, помер у віці 86 років.

Правоохоронні органи розслідують імовірний розстріл окупантами цивільного автомобіля та вбивство мирних жителів у місті Селидове на Донеччині.