Російські окупанти на Сумщині скинули вибуховий пристрій, поранено двоє цивільних

Повідомляє Офіс Генерального прокурора в Telegram

22 липня близько 14:30 російські війська скинули вибуховий пристрій за допомогою дрона на цивільні обʼєкти в центрі м. Середина-Буда Сумської області.

Внаслідок атаки ворога двоє чоловіків, які перебували біля входу до пункту незламності, отримали поранення. Один з них просто проїжджав повз на велосипеді, а інший забезпечував доступ людям до укриття.

Правоохоронці документують наслідки обстрілів.

За процесуального керівництва Шосткинської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). 

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…