Кім Кардаш‘ян розповіла, що після розлучення Каньє Вест вимагав спалити всі його речі

Джерело: xxlmag

Американська телевізійна зірка, модель, акторка Кім Кардаш‘ян поділилася новими подробицями розлучення з репером, музичним продюсером, композитором та дизайнером Каньє Вестом.

Як розповіли у виданні, в останньому епізоді реаліті-шоу “The Kardashians” Кім прибирає шафи, в яких зберігала речі свого колишнього чоловіка.

Кім зазначила, що Каньє хотів спалити свої речі після розлучення. Однак вона наполягла на тому, щоб залишити деякі предмети на згадку для їхніх дітей.

“Це моя капсула часу кращих часів. Реальність така, що життя справді інше, і коли ти знаєш, що ніколи не повернешся в минуле, це відстій і це важко. Але в моїх дітей залишаться найкращі спогади, і це буде для них найкращою пошаною”, – прокоментувала зірка. 

ДОВІДКОВО. Кім подала на розлучення у лютому 2021 року, а оформлений він був у листопаді 2022 року.

Народна депутатка, журналістка Вікторія Сюмар розповіла про те, що її здивувало у процесі організації виборів у Великій Британії. Медіаекспертка виокремила три ключові відмінності.

У НЕК “Укренерго” поінформували про графіки відключення на 8 липня. Так, через зростання споживання електроенергії на тлі спеки, заходи обмеження діятимуть протягом всієї доби.

В іспанській Барселоні відбулася велика акція протесту проти масового туризму та його згубного впливу на місто. Під гаслом “Досить! Обмежмо туризм” близько 2800 осіб пройшли маршем вздовж набережної, закликаючи до нової економічної моделі. Вони закликають б зменшила кількість туристів, що приїжджають до міста щороку.

Глава МВС Ігор Клименко повідомив, що у Харківській області прикордонники облаштують додаткові спостережні пункти, це допоможе ефективніше боротися з російськими диверсантами.

У Донецькій області на Покровському напрямку воїни-зенітники окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка збили російський Су-25.