Україну прогріє до +32°: прогноз погоди на 24 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у понеділок, 24 липня, на всій території України очікується суха погода, без опадів.

Також прогнозується мінлива хмарність. Вітер буде південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі дорівнюватиме 12-17°, у південній частині – 17-22°; вдень – 24-29°, на Закарпатті та півдні країни – до 32°.

У Києві сьогодні також мінлива хмарність. Без опадів. Вітер очікується південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі дорівнюватиме 12-17°, вдень – 24-29°. У столиці вночі буде 15-17°, вдень – 27-29°.

Фото: Укргідрометцентр

Найкасовіший за всю історію фільм студій Marvel та Disney з рейтингом R “Дедпул і Росомаха” у національному прокаті в США заробив $636,3 млн.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.

Міністерка фінансів США Джанет Єллен заявила, що США запровадять нові жорсткі санкції, спрямовані на стримування військових зусиль Росії в Україні, включаючи “посередників у третіх країнах, які постачають Росії критично важливі ресурси для її військових”.