Росіяни вдарили по інфраструктурному об’єкту на Житомирщині та поцілили по Черкащині

Джерело: глава Житомирської ОВА Віталій Бунечко у Telegram та очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець у Telegram.

У ніч на 25 липня росіяни поцілили по Житомирщині та Черкаській області. У першому випадку постраждав інфраструктурний об’єкт, а у другому — порожній сільськогосподарський ангар та поля.

Глава Житомирської ОВА зазначив, що область атакували дронами-камікадзе. На місце влучання прибули всі екстрені служби.

Дані щодо жертв та масштабів пошкоджень уточнюється.

Табурець  зазначив, що на Черкащині зафіксовано три влучання ворожими дронами. Зокрема удар відбувся по полю та у порожній с/г ангар. Стосовно потерпілих не повідомлялося.

Пожежі не будо. Працюють оперативні групи.

  • Вночі 25 липня російські окупаційні війська атакували України дронами-камікадзе. БпЛА , зокрема, були випущені й на Київ, проте всі дрони збито силами ППО ще на підльоті до столиці.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…