У низці регіонів сьогодні дощитиме: прогноз погоди на 26 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у середу, 26 липня, у більшості областей дощитиме.

Сьогодні вдень на заході, півночі, більшості центральних та Одеській областях – короткочасні дощі та грози, на Прикарпатті місцями значні дощі.

У решті областей – без опадів.

Вітер південний, південно-західний 7-12 м/с, у північних, центральних, Одеській, Миколаївській та Харківській областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вдень на півдні Одещини та у Криму сягатиме +35 градусів. На заході та у Житомирській області – +21…+26 градусів, у Карпатах від +16 до +21 градуса. У решті областей стовпчики термометрів покажуть від +27 до +32 градусів.

У Києві сьогодні короткочасні дощі та грози. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Вдень у столиці +29…+29 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

Сьогодні, 18 жовтня, в Україну повернули тіла 501 полеглого українського військового.

З 22 по 31 жовтня українці отримають перші виплати в рамках програми “Національний кешбек”. Загалом 646 378 людей отримають 37,2 млн грн, накопичених за покупки, здійснені в вересні.

Заступниця міністра освіти і науки України Надія Кузьмичова в інтерв’ю “РБК-Україна” повідомила, що рівень знань українських підлітків відстає на два роки, що може негативно вплинути на розвиток країни.

Служба безпеки спільно з Нацполіцією затримали ще двох поплічників РФ, які підпалювати військові автівки та релейні шафи Укрзалізниці.

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск вважає, що “план перемоги”, представлений президентом Володимиром Зеленським, буде переоцінений після президентських виборів у США.