У більшій частині України дощі, грози та шквали: прогноз погоди на 27 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у четвер, 27 липня, у більшості українських областей очікуються дощі, грози та шквали.

Сьогодні вдень повсюди – окрім південного сходу – дощі, грози, місцями шквали 15-20 м/с. На Одещині, Миколаївщині, Кіровоградщині, Черкащині, Київщині та Чернігівщині – значні опади.

Вітер переважно південно-східний (в західних та північних областях – північно-західний) 7-12 м/с.

Температура повітря на заході від +14 до +19 градусів. На сході та південному сході +31…+36 градусів. У решті областей – +21…+26 градусів.

У Києві сьогодні вдень помірний дощ, гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с, подекуди шквали 15-20 м/с. Вдень у столиці +20…+22 градуси.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

 

Канцлер Німеччини Олаф Шольц відмовився підтримати основні пункти “плану перемоги” Володимира Зеленського через побоювання з приводу подальшої ескалації конфлікту.

Сьогодні, 18 жовтня, в Україну повернули тіла 501 полеглого українського військового.

З 22 по 31 жовтня українці отримають перші виплати в рамках програми “Національний кешбек”. Загалом 646 378 людей отримають 37,2 млн грн, накопичених за покупки, здійснені в вересні.

Заступниця міністра освіти і науки України Надія Кузьмичова в інтерв’ю “РБК-Україна” повідомила, що рівень знань українських підлітків відстає на два роки, що може негативно вплинути на розвиток країни.

Служба безпеки спільно з Нацполіцією затримали ще двох поплічників РФ, які підпалювати військові автівки та релейні шафи Укрзалізниці.