Концерт Тейлор Свіфт у Сіетлі був таким же, як землетрус магнітудою 2,3 бала

Джерело: Sky news

Експерти проаналізували сейсмічні дані концерту американської виконавиці Тейлор Свіфт та виявили, що під час виконання пісні Shake It Off гул від шанувальників дорівнював землетрусу магнітудою 2,3 бала.

На стадіоні 22 і 23 липня було загалом понад 144 000 фанатів.

Маус Реуш, сейсмолог з Тихоокеанської північно-західної сейсмічної мережі, сказав, що хвилі перетворили на сонограму, щоб визначити, які пісні мали найбільший вплив відповідно до ударів на хвилину.

Виявили, що пісня Shake It Off викликала найсильніший відгук фанатів, разом із Blank Space.

Але місцеві сейсмологи готуються до концерту Бейонсе на тому ж місці у вересні, щоб побачити, чи зможуть її шанувальники побити рекорд.

Президент США Джо Байден заявив про сумнів, щодо того, що майбутні президентські вибори відбудуться “мирно”. Водночас він пообіцяв, що вони будуть “вільними та справедливими”.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан погрожує Європейському Союзу через “переслідування” його країни.

У РФ судять громадянина Сполучених Штатів, якого звинувачують у бойових діях проти Росії на боці України. Прокурори вимагають сім років за ґратами.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Новий звіт вказує, що економіка Великобританії втрачає 11 мільярдів фунтів (13 мільярдів євро) щороку через відсутність жінок на роботі через болісні менструації, ендометріоз, фіброміому та кісти яєчників.