Низку областей накриють короткочасні дощі: прогноз погоди на 30 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у неділю, 30 липня, у деяких областях України очікуються короткочасні опади у вигляді дощу.

На всій території України прогнозується мінлива хмарність. Вночі на Закарпатті та Прикарпатті, вдень у західних, Житомирській, Київській, Вінницькій та Черкаській областях очікуються короткочасні дощі, місцями грози. На решті території без опадів.

Вітер буде змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі дорівнюватиме 12-17°, вдень – 22-27°; у південній частині вночі – 18-23°, вдень – 28-33°.

У Києві сьогодні також мінлива хмарність. Вночі без опадів; вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі буде 12-17°, вдень – 22-27°. У столиці вночі очікується 15-17°, вдень – 25-27°.

Фото: Укргідрометцентр

Місто Кайл в канадській провінції Саскачеван зіткнулося з перешкодою напередодні місцевих виборів: ніхто не балотується на посаду мера.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс відреагував на візит Генсека ООН Антоніу Гутерреша до російської Казані, де проходив саміт країн БРІКС.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.