Харківщина: внаслідок удару по Ізюмському району загинула жінка, ще двоє осіб отримали поранення

Джерело: голова Харківської ОДА Олег Синєгубов/Telegram

Учора ввечері, 30 липня, ворог завдав ударів по с. Шийківка Ізюмського району. Пошкоджено приватний житловий будинок. Загинула жінка 74 років. Поранення отримали жінка 53 років та 76-річний чоловік.

Також, за словами Синєгубова, близько опівночі ворог ракетами С-300 обстріляв м. Харків. Зафіксовані влучання на території цивільного підприємства в Новобаварському районі міста. Сталися пожежі. Зазнав поранення та був госпіталізований 61-річний охоронець.

У смт Великий Бурлук Куп’янського району близько опівночі російська ракета С-300 влучила в город приватного домогосподарства, пошкоджено приватний будинок та гараж. Без постраждалих.

Крім того, протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Чугуївського, Богодухівського та Куп’янського районів.

У Вовчанську пошкоджено 4 житлові будинки, зазнав поранення 84-річний чоловік.

У с. Тимофіївка Богодухівського району ворог скинув з БПЛА дві гранати. Пошкоджено два паркани, постраждалих немає.

“На Куп’янському напрямку тривають бої. Минулої доби окупанти безуспішно намагалися вести штурмові дії східніше Берестового Куп’янського району. Відступили з втратами”, – запевнив очільник ОДА.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.

Сьогодні вдень, 7 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. Є поранені.