Комбат 3 ОШБр Кухарчук: «Існує дві моделі імовірної перемоги. Перша – військова. Друга – бл#дська»

Дмитро Кухарчук
Командир 2-го штурмового батальйону 3-ї ОШБр

Джерело: Telegram-канал “Той самий Кухарчук“.

Чому так відбувається? Через концептуально хибний підхід до розуміння природи війни.

Існує дві моделі імовірної перемоги. Перша – військова. Друга – бл#дська.

Перша передбачає включення усієї Держави в процес перемоги. Це означає визнання війну війною, роботу усього державного і приватного секторів на Збройні сили, тотальну мобілізацію усього, а не лише сільського населення, і відсутність політичного забарвлення у будь-якій діяльності органів влади.

Це важкий шлях, де кожному доведеться покинути зону комфорту, але в результаті спільними зусиллями зробити прорив у ВПК і в остаточному випадку перемогти. 

Друга передбачає створення інформаційного простору, де все за#бісь, де годують обіцянками що війна от-от закінчиться, де мобілізують лише добровольців або тих, хто не може відкупитися, де в українських містах і не видно, що є війна, де хтось сподівається на допомогу Заходу, і де “у кожного свій фронт” – інформаційний, музичний, комунальний, енергетичний, економічний і так до нескінченності. Так набагато зручніше відчувати себе частиною “перемоги”.

Але чи буде в такому випадку перемога? Хоча навіщо вам задавати собі це питання…, пийте заспокійливе у вигляді заяв про “вжескорозвільненийкрим”, ходіть на роботу, куріть кальян, донатьте по 1000 гривень на місяць і продовжуйте жити за принципом “якось воно буде”. 

Від себе скажу, що, за моїми розрахунками, війна триватиме ще не менше пʼяти років, і якщо діятиме бл#дська модель – велике питання, за яким сценарієм. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.

Сьогодні вдень, 7 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. Є поранені.