У Нью-Йорку померла однорічна дівчинка через те, що її залишили в гарячій машині на 8 годин

Джерело: CNN

Поліція повідомила, що однорічна дівчинка в Нью-Йорку померла після того, як бабуся залишила її на задньому сидінні автомобіля на вісім годин, поки вона ходила на роботу.

Дорогою на роботу в понеділок, 31 липня, жінка забула завести 14-місячну дитину в дитячий садок і залишила її в машині.

“Приблизно через вісім годин жінка пішла за дитиною до дитячого садка, розташованого на Редвуд-лейн у Сміттауні, коли зрозуміла, що залишила дитину у своєму автомобілі”, – повідомила поліція.

Дитину доставили в лікарню, де констатували її смерть. За фактом смерті триває розслідування, поліція не повідомляє, чи будуть у цій справі якісь звинувачення.

За даними NoHeatStroke.org, це вже 15-та дитина, яка загинула в гарячому автомобілі цього року.

Згідно з даними Національного управління безпеки дорожнього транспорту, температура всередині автомобіля може піднятися на 4 градуси всього за 10 хвилин, і часто цього достатньо, щоб викликати гіпертермію.

Температура тіла дитини підвищується в три-п’ять разів швидше, ніж у дорослого, і дитина може померти, коли температура її тіла досягне 41 градуса, повідомила адміністрація безпеки.

На Вінниччині викрили керівництво та членів військово-лікарської комісії (ВЛК), які оформили інвалідність місцевому депутату, якого підозрюють у замовному вбивстві.

Український боксер Олександр Усик закликав кандидата в президенти США Дональда Трампа посприяти у звільненні бійців “Азову” та інших українців з російського полону. 

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус має намір придбати 600 крилатих ракет Taurus, але ще не забезпечив необхідного фінансування.

У місті Кайл канадської провінції Саскачеван напередодні місцевих виборів виникла неабияка проблема: ніхто не балотується на посаду мера.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активний на Покровському та Курахівському напрямках.