Українські захисники знищили російський самохідний міномет «Тюльпан» (Відео)

 

Джерело: ВМС ЗСУ.

Військовослужбовці Збройних сил України знищили самохідний міномет “Тюльпан”, який належав російським окупантам.

“Ліквідація ворожого 2С4, 240 мм самохідного міномета “Тюльпан”, – саме так підписали опубліковане відео у ВМС ЗСУ.

Відтак зазначили, що це – спільна робота артилеристів 406 окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова та 74 окремого розвідувального батальйону.

Додамо, що в Україні триває 525-та доба з початку повномасштабного російського вторгнення. За цей період часу українські захисники знищили понад 247 тисяч російських окупантів.

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 1 – по командному пункту та 1 по – зенітно-ракетному комплексу окупантів.

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 14 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 4 станції радіоелектронної боротьби, 4 пункти управління, район зосередження озброєння та військової техніки, 6 засобів протиповітряної оборони, 3 райони зосередження особового складу, склад боєприпасів та ще два важливих об’єкти ворога.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.

Сьогодні вдень, 7 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. Є поранені.