У китайському зоопарку заперечують припущення, що їхні ведмеді – це люди, переодягнені у відповідні костюми

Джерело: AP

Зоопарк у східному Китаї заперечує припущення, що деякі з його ведмедів можуть бути людьми в костюмах – після того, як фотографії тварин, що стоять як люди, поширилися в мережі.

Сонячні ведмеді з Малайзії – менші за інших ведмедів і виглядають по-іншому, але є справжніми, – повідомив зоопарк Ханчжоу у своєму обліковому записі в соціальних мережах.

“Деякі люди думають, що я стою як людина. Здається, ви мене не дуже добре розумієте”, – йдеться в дописі, написаному нібито від самого ведмедя.

Співробітник, який відповів на телефонні дзвінки в зоопарку, відмовився говорити про ведмедів, але сказав, що на початку тижня організовуються візити журналістів, щоб побачити їх.

Інтернет-користувачі поставили під сумнів, чи справжніми є ведмеді в зоопарку, після того, як поширилися фотографії, на яких видно, як один стоїть прямо на тонких задніх лапах.

“Через те, як вони стоять, деякі люди в Інтернеті сумніваються, чи є не є вони замаскованими людьми”, – написали у газеті Hangzhou Daily.

За даними зоопарку, сонячні ведмеді – розміром як великі собаки, вони стоять на задніх лапах і мають на зріст щонайбільше 1,3 метра, у порівнянні з 2,8 метра для грізлі та інших видів.

Інші китайські зоопарки звинувачують у спробах видавати пофарбованих собак за інших тварин, таких як вовки, африканські коти, осли та зебри.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.  

Колишній лідер збірної України з футболу Євген Коноплянка завершив кар’єру.

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

В суботу, 7 вересня, тисячі людей вийшли на вулиці Франції, щоб протестувати проти призначення президентом країни Емманюелем Макроном правоцентриста Мішеля Барньє прем’єр-міністром Франції.