Британка витратила частину коштів, виграних в лотереї, на створення «розкішного будинку» для своїх африканських папуг

Джерело: Daily Star

У Великій Британії 44-річна Леслі Герберг виграла 2 мільйони фунтів стерлінгів у Національній лотереї та витратила частину цих грошей на “облаштування своїх птахів з комфортом”.

Як розповіли у виданні, жінка, яка має чотирьох дітей, витратила гроші на новий будинок і купила величезний телевізор для своїх пташок, щоб “вони мали змогу дивитись улюблені серіали та передачі”.

Відтепер птахи мають власну кімнату з кондиціонером, спеціальним підлоговим покриттям, іграшками, рослинами та апаратурою – вони можуть розважатися і почуватися якомога ближче до домашньої обстановки.

“Люди можуть подумати, що я божевільна, але мої тварини — це частина моєї родини, тому для мене дуже важливо, щоб вони теж виграли. Після того як діти обрали собі кімнати, залишилася одна вільна, яку я вирішила перетворити на кімнату для папуг. Я знаю, що це не джунглі Африки, але вони щасливі у своїй кімнаті та насолоджуються свободою”, — розповіла Леслі.

За її словами, папуги люблять дивитися американську передачу про Дуейна “Пса” Чепмена і його роботу як мисливця за головами на Гаваях і в Колорадо.

“Обидва папуги обожнюють дивитися телевізор, і з якоїсь незрозумілої причини їхнім улюбленим серіалом є саме це шоу, вони просто божеволіють від нього. Коли я розповідаю людям, що в мене вдома є кімната для папуг, вони думають, що я збожеволіла. Зазвичай швидкі машини й коштовності посідають перше місце в списку “коли я виграю в лотерею”, але для мене головне — створити для своєї сім’ї найкращий і найщасливіший дім, у якому будуть і мої папуги”, — пояснила британка.

Зазначається, що вона виграла в лотерею 2021 року, коли їй було важко навіть оплатити ветеринарний рахунок за свого першого папугу Бібі. Невдовзі він помер. Тепер Леслі сподівається створити притулок для покинутих тварин, таких як Сонні, якого вона взяла до себе після смерті його літнього господаря.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.