Китайський зоопарк звинуватили у спробі видати золотистого ретривера за лева

Джерело: LADBible

Співробітники китайського зоопарку спробували видати золотистого ретривера за лева, проте уважні відвідувачі відразу помітили підміну.

Як розповів один із відвідувачів зоопарку, коли він разом із дитиною підійшов до вольєра, де утримуються леви, то подумав, що помилився. Замість хижака з клітки на нього та сина дивився золотистий ретривер.

“Спочатку ми подумали, що прийшли не туди. Але, оглянувши клітку, ми зрозуміли, що лев має бути саме у ній”, – пояснив китаєць.

Майже одразу до чоловіка підійшов працівник зоопарку, який побачив, що батько та син збентежені побаченим. Співробітник пояснив гостям, що левів тимчасово перемістили до іншого вольєра.

“Знак лева ще не знято із клітки”, – пояснив фахівець.

Однак чоловіка це пояснення не переконало, і він звинуватив зоопарк у спробі продати квитки під хибною обіцянкою, що відвідувачі можуть побачити левів.

Гроші за квиток – дрібниця. Для мене важливішим є те, що я не знаю, як пояснити ситуацію своїй дитині”, – обурився чоловік.

Надлишок нафти на світовому ринку штовхає її ціну вниз, а разом з нею нижче встановленого порогу у $60 за барель опустилася і вартість російського сорту.

У Бразилії у шістьох пацієнтів виявили ВІЛ після трансплантації органів, які надала служба донорства Ріо-де-Жанейро.

Вчені з Університету Джорджа Вашингтона дійшли висновку, що чорний шоколад та інші продукти з какао можуть містити шкідливі метали, зокрема свинець та кадмій.

17 жовтня Україна отримала від Швейцарської агенції з розвитку та співпраці важку машину для розмінування GCS-200. Загалом впродовж року Швейцарія передасть три машини для розмінування, котрі передадуть піротехнічним підрозділам ДСНС.

Ірландський актор Баррі Кеоган приєднався до зіркового складу фільму “Гострі картузи”.