Російські військові тричі атакували житловий будинок в Оріхові

Джерело: ДСНС України

6 серпня внаслідок російського обстрілу житлового будинку в Оріхові Запорізької області виникла пожежа. Росіяни повторно атакували будинок вночі 7 липня.

Пожежа охопила квартири з першого по 9-й поверхи багатоповерхівки на площі 1400 кв.м. У першому випадку рятувальники оперативно ліквідували займання.

Під час повторного обстрілу роботи припинили. Їх відновили після завершення атаки. Щодо жертв не повідомлялося.

7 серпня ЗС РФ вчергове атакували місто. У багатоповерхівці знову спалахнула пожежа – цього разу відбулося загоряння квартир з першого по другий поверх. Площа пожежі склала 200 кв.м, яку теж оперативно ліквідували.

  • Перший удар стався близько 00:50 –  противник влучив у житловий дев’ятиповерховий будинок. Як наслідок, у восьми мешканців діагностували ситуаційно-невротичну реакцію. До лікарні шпиталізували одну особу.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.

Сьогодні вдень, 7 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. Є поранені.