Контррозвідники СБУ знищили російську БМПТ «Термінатор-2» (Відео)

Джерело: СБУ

Контррозвідники Служби безпеки України знищили російську бойову машину підтримки танків “Термінатор-2”, завдавши по ній ударів дронами-камікадзе.

“Військові контррозвідники СБУ влаштували судний день російському “аналоговнєту БМПТ “Термінатор-2″ Згорів цей рідкісний екземпляр ворожої оборонки лише від декількох влучань дронів-камікадзе”, – розповіли в СБУ.

А також зазначили, що окупанти намагалися врятувати підбитого “Термінатора” за допомогою танка Т-80, однак контррозвідники по ньому також завдали ударів.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 2 липня. З початку доби відбулося 136 бойових зіткнень.

Український прикордонник Вʼячеслав розповів про півтора року катувань, розстрілів та нелюдських умов утримання у російському полоні.

2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан у Києві зустрівся з президентом Володимиром Зеленським у Києві. У цей час міністр закордонних справ Петер Сіярто провів телефонну розмову з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим. 

Заступниця міністра юстиції Олена Висоцька поінформувала, що нині в Україні вже понад три тисячі ув’язнених умовно-достроково звільнені в обмін на мобілізацію до лаз Збройних сил. За оцінками Міністерства юстиції, близько 27 000 ув’язнених потенційно можуть мати право на участь у новій програмі.

Український музикант-мультиінструменталіст, більш відомий сопілкар гурту Kazkа, Дмитро Мазуряк поповнив лави Збройних сил України.