На Черкащині судитимуть чоловіка, який ґвалтував 9-річну доньку своєї співмешканки

Джерело: Черкаська обласна прокуратура

На Черкащині судитимуть чоловіка, який ґвалтував 9-річну доньку своєї співмешканки та змушував її брати участь у створенні дитячої порнографії.

За даними слідства, 43-річний чоловік упродовж січня – лютого 2023 року вчиняв дії сексуального характеру щодо своєї 9-річної падчерки.

У ході досудового розслідування також з’ясовано, що вітчим примусив дівчинку до участі у створенні продукції порнографічного характеру.

Підозрюваний зняв відео на камеру мобільного телефона дитини та переслав його на власний телефон без мети збуту чи розповсюдження.

Відповідно до висновку експертизи, зазначене відео належить до продукції порнографічного характеру.

Зараз зловмисник перебуває під вартою. За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Черкаської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт.

У разі доведення вини, чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі.

  • В Чехії в місті Пльзень вісімнадцятирічний українець зґвалтував і намагався вбити п’ятнадцятирічну дівчину. У соцмережах закликали вийти на суботню акцію протесту проти українців. Проте в поліції уточнили, що хлопець не є біженцем, а вже тривалий час проживає в місті.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.