Репер Дрейк подарував прихильниці сумку Hermes Birkin вартістю $35 тисяч

Джерело: Daily Mail

Канадський репер Дрейк під час концерту в Kia Forum в Інглвуді (Каліфорнія) подарував сумку Hermes Birkin, вартість якої складає $35 тисяч, одній із прихильниць у першому ряді.

Як повідомляється, виконавець зробив несподіваний подарунок випадковій шанувальниці, яка стояла біля сцени. Дрейк віддав їй рожеву сумку Hermes Birkin, яка продається на сайтах перепродажу приблизно за 35 тисяч доларів (1,3 мільйона гривень).

На моменті, який зняв і опублікував користувач Designer.Ave в TikTok, видно, як репер ходить по сцені з аксесуаром і каже в мікрофон публіці: “Дрейк недешевий”. Потім артист витягнув руки до поціновувачки його творчості у першому ряді та віддав їй сумку.

@designer.ave

His show tonight at the Forum in LA 😍But why wasnt it me lmao #itsablurtour #drake #birkin #losangeles #forum #california

♬ original sound – Designer.ave

“Переконайтеся, що у неї є охорона на шляху до виходу”, – додав Дрейк.

Варто зауважити, що в 2017 році Дрейк розповів в інтерв’ю The Hollywood Reporter, що роками збирав сумки Hermes Birkin для “жінки, з якою я зрештою опинився”.

Хакерське угруповання Konni, пов’язане з підконтрольною Північній Кореї Kimsuky, провело кілька кібератак на російські держустанови, свідчить звіт південнокорейської компанії Genians.

В Івано-Франківську планують створити мовну інспекцію для контролю за використанням української мови як основної у місті. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків після зустрічі з мовним омбудсменом Тарасом Кременем.

Трейлер фільму по відеогрі Minecraft зібрав набагато більшу кількість позначок “не подобається”, ніж лайків.

У В’єтнамі почав вщухати тайфун “Ягі”, який спричинив численні повені та зсуви, завдав руйнування двом великим промисловим центрам.

Станом на 16:00 у вівторок, 10 вересня, від початку доби по всій лінії фронту відбулося 76 бойових зіткнень. Найгарячішими ділянками фронту залишаються Курахівський та Покровський напрямки.