Олег Скрипка виступив у Чорногорії разом із музикантами з РФ: коментар співака щодо цієї ситуації

Джерело: Букви

Український співак та лідер гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка виступив на концерті у Чорногорії разом із “музикантами-біженцями” з Росії. “Букви” звернулися до співака за коментарем.

Про виступ співака у Чорногорії повідомила організаторка цього концерту – російська продюсерка Марія Сьомушкіна на своїй сторінці у Facebook.

“На нашому марафоні не обійшлось без експромту. Напередодні я дізналась, що у гості заїде український музикант Олег Скрипка. Ми знайомі більше 20 років. Колись зі своїм проєктом кабаре Олег виступав на «Усадьбе Jazz». У кінці вечора я запросила Олега на сцену і разом із музикантами-біженцями з Росії, а ще й прекрасною співачкою Gladys із Франції відбувся чудовий jam session. На одній музичній частоті та в ім’я миру… P.S. будь-які злобливі коментарі на мою адресу або на адресу Олега, будь ласка, залиште при собі”, – написала російська продюсерка.

“Букви” звернулися до Олега Скрипки із проханням, аби він прокоментував цю ситуацію. У відповідь український співак доволі емоційно відповів:

“Вітаю вас з Днем прапора! Завтра буде День незалежності України, я і гурт “ВВ”, ми представляємо Україну в Брюсселі. Зараз на мене йде інформаційна атака: з одного боку, що я фашист. З іншого боку, що я співпрацюю з росіянами. З третього, що я антифемініст. Якщо ви ставите мені ці питання, у мене до вас зустрічне питання: чи ви працюєте на російський інформаційний простір, і берете участь в їхній ІПСО? Чи ви не розумієте, що відбувається? Дякую!”.

Зазначимо, що у червні цього року на одному із концертів за кордоном Олег Скрипка також виступав на одній сцені з російськими музикантами. Зокрема, цей концерт організовував росіянин Данило Сіманов. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Організаційно та логістично, начебто, все вийшло. Але це не мені вирішувати, а авдиторії та хлопцям на сцені. Велике дякую Олегу та всім хлопцям, – для мене було честю поруч постояти”, – написав Данило Сіманов та опублікував низку фото з концерту Олега Скрипки.

Станом на 16:00 суботи, 5 жовтня, від початку доби по всій лінії фронту зафіксували 67 бойових зіткнень. Найгарячішим залишається Покровський напрямок.

Цього тижня три українські атомні станції уклали угоди на зведення захисних споруд. Попри те, що Хмельницька — це найменша АЕС в Україні (має в експлуатації 2 енергоблоки), витрати на її захист сягнуть 1,7 мільярда гривень. Це найбільша сума серед усіх станцій.

Улітку 2024 року російські окупанти стратили чотирьох українських військових на території агрегатного заводу у Вовчанську за наказом командування.

Президента Аргентини Хав’єра Мілея звинуватили у плагіаті частини його нещодавньої промови на Генеральній асамблеї ООН, яка нагадує слова з політичного серіалу “Західне крило” (The West Wing).

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.