Вперше європейська авіакомпанія запровадила дитячі зони під час рейсів

Джерело: Euronews

Турецька авіакомпанія Corendon запроваджує зони тільки для дорослих на рейсах між Амстердамом та карибським островом Кюрасао. Компанія почне пропонувати цю послугу з листопада.

Зона без дітей буде розташована в передній частині літака та матиме 93 місця, зарезервовані для мандрівників віком від 16 років.

Зона буде відділена від решти стінами і шторами. 

Щоб придбати місце в зоні лише для дорослих, пасажирам потрібно буде заплатити додатково 45 євро.

Засновник компанії Corendon Атілай Услу сказав, що зона без дітей створена для “мандрівників, які шукають додаткового спокою під час польоту”. Він додав, що це також означає, що батьки, які подорожують з дітьми, можуть менше турбуватися про те, що “їхні діти зроблять трохи шуму”.

Corendon є першою авіакомпанією в Європі, яка пропонує зони лише для дорослих, але деякі міжнародні компанії вже мають цю послугу.

В опитуванні Newsweek, 1500 дорослих американців запитали, чи хотіли б вони, щоб в громадських транспортах створили зони, де немає дітей. Майже 60 відсотків погодилися, що зона лише для дорослих “була б позитивним моментом”, тоді як 27 відсотків не погодилися, а 13 не були впевнені.

24 жовтня Палата попереднього провадження II Міжнародного кримінального суду дійшла висновку, що Монголія не співпрацювала під час арешту і видачі Володимира Путіна всупереч положенням Римського статуту, чим завадила діяльності Суду.

Американська співачка Тейлор Свіфт 7 жовтня зʼявилась на матчі Chiefs Game з штучним ластовинням на обличчі, спричинивши стрибок продажів блискіток на 2500%.

Прокуратура міста Ґлівіце направила до суду обвинувальний акт проти фермера Пьотра Г. і його дочки Агати Г., які під час протесту фермерів у лютому в місті Ґожице (Сілезія) вивісили на тракторі прапор СРСР і банер, адресований Володимиру Путіну.

Лідер РФ Володимир Путін не пам’ятає розмов з експрезидентом США Дональдом Трампом, під час яких нині кандидат від Республіканської партії нібито погрожував завдати удар по Москві у відповідь на вторгнення в Україну.

23-річний журналіст з міста Кумасі у Гані Абдул Хакім Аваль побив світовий рекорд з найдовшого обіймання дерева.