Стала відома дата виходу 7 сезону анімаційного телесеріалу «Рік та Морті»

Джерело: Hypebeast

Прем’єру сьомого сезону анімаційного серіалу “Рік та Морті” заплановано на 15 жовтня цього року на телеканалі Adult Swim.

Як повідомляється, майбутній сезон включатиме 10 епізодів.

“Завдяки таланту всієї команди серіалу ми зможемо насолодитися 10 новими епізодами, які знову піднімають планку комедії та анімації. Цей сезон доводить, що робота геніїв, які працюють над “Ріком та Морті”, тільки починається”, – прокоментував президент Adult Swim Майкл Оувелін.

Зазначено, що сьомий сезон стане першим сезоном, в якому не буде брати участі співавтор телесеріалу Джастін Ройланд – після того, як йому висунули звинувачення у домашньому насильстві. І хоча зрештою звинувачення з Ройланда зняли, Adult Swim вирішив не поновлювати з ним контракт.

ДОВІДКОВО. “Рік та Морті” – американський анімаційний телесеріал, створений Деном Гармоном і Джастіном Ройландом, прем’єра якого відбулася 2 грудня 2013 року у програмному блоці Adult Swim на телеканалі Cartoon Network. Ройланд озвучив головних персонажів: Ріка, божевільного вченого, та його онука Морті.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.  

Колишній лідер збірної України з футболу Євген Коноплянка завершив кар’єру.