OpenAI випустив версію ChatGPT, орієнтовану на великий бізнес

Джерело: Reuters

Компанія OpenAI випустила версію ChatGPT Enterprise, яка орієнтована на великий бізнес. Клієнтам пропонують більше безпеки, конфіденційності та швидший доступ до їхніх технологій.

Користувачам нададуть доступ до Block, Carlyle і Estee Lauder Companies. У компанії висловили надію, що завдяки цьому роботодавцям буде комфортніше під час використання ChatGPT на роботі.

Версія ChatGPT для споживачів у листопаді 2022 року викликала шалений попит. У результаті генеративний штучний інтелект використовували в повсякденних завданнях від написання текстів до кодування. Число активних користувачів досягло 100 мільйонів щомісяця в січні.

Раніше Microsoft пропонувала компаніям доступ до ChatGPT через свою службу Azure OpenAI. Для використання необхідно бути клієнтами Azure, платформи хмарних обчислень Microsoft.

Утім для тих, хто використовує ChatGPT Enterprise не потрібно підписуватися на Azure.

  • Попри те, що ChatGPT, запущений наприкінці 2022 року, “сколихнув IT-спільноту”, компанія OpenAI, яка є творцем чат-бота, зіштовхнулася з фінансовими труднощами, і тепер їй загрожує банкрутство вже через рік.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.