Співачка Адель знепритомніла на власному концерті – ЗМІ

Джерело: The Sun

Британська співачка Адель знепритомніла під час свого сольного концерту. Артистці стало погано через радикуліт, від якого вона страждає протягом багатьох років.

Як розповіли у виданні, співачку знайшли без свідомості за лаштунками одного з концертних залів у Лас-Вегасі. Під час виступу Адель стало зле, тому вона пішла за лаштунки, де і знепритомніла.

Команда артистки одразу надала їй першу медичну допомогу. Зазначається, що їм вдалося привести до тями співачку, після чого вона повернулася на сцену.

Раніше Адель розповідала, що болі в спині загострюються через стрес або неправильну поставу. Це змусило її почати займатися спортом, але іноді радикуліт все ж нагадує про себе.

Військовий Ігор Клименко загинув після важкого поранення на фронті, про що повідомив його син Максим.

Президент Бундесбанку Йоахім Нагель заявив, що вимоги Росії в G20 про те, що країни повинні співпрацювати, є глузуванням, враховуючи вторгнення РФ в Україну.

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який дозволить іноземцям служити в лавах ЗСУ на офіцерських посадах.

В суботу, 26 жовтня, армія РФ завдала авіабомбових ударів по Костянтинівці Донецької області, внаслідок чого одна людина загинула та ще троє поранені.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан до оголошення результатів привітав проросійську партію “Грузинська мрія” з перемогою в парламентських виборах.