У Німеччині припинили розслідування щодо соліста Rammstein Тілля Ліндеманна

Джерело: Berliner Zeitung

Прокуратура Берліна заявила про припинення розслідування щодо соліста металгурту Rammstein Тілля Ліндеманна, якого звинувачували у сексуальному насильстві.

За словами адвокатів фронтмена гурту, жодна з жінок, які, ймовірно, зазнали  насильства, не подала заяву проти Ліндеманна. До прокуратури зверталися треті особи на підставі повідомлень у ЗМІ та соціальних мережах.

ДОВІДКОВО. Кримінальну справу проти Ліндеманна порушили у червні, після того, як понад два десятки жінок виступили зі звинуваченнями на адресу співака. Вони стверджували, що їх запрошували на вечірки після концертів, які було організовано спеціально для соліста. Деякі з них повідомляли про дії сексуального характеру, на які вони не погоджувалися.

Сам Ліндеманн заперечував ці звинувачення. У Rammstein запевнили, що ставляться до подібних звинувачень “дуже серйозно”, однак європейський літній тур вирішили не скасовувати.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Іспанська поліція заарештувала у Мадриді чоловіка, який мав намір продати підроблену картину Леонардо да Вінчі за 1,3 мільйона євро.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.