Google презентує новий смартфон Pixel вже 4 жовтня

Джерело: Engadget

Техногігант Google вже 4 жовтня планує провести презентацію Made by Google. Компанія вже розіслала запрошення на захід.

Презентацію проведуть у Нью-Йорку. Під час заходу покажуть нові пристрої Pixel, включно, можливо, з годинником Pixel Watch.

Крім того, Google до презентації засвітила Pixel 8 Pro на новій світлині. Компанія заявила про новинку, коли Apple підтвердила дату презентації iPhone 15.

Анонсу передує багато витоків і чуток. Наприклад стосовно функцій смартфона та його зовнішнього вигляду, але щодо цього питання Google вже “відкрила завісу”.

Можливі характеристики Pixel 8 Pro

  • Дисплей – 6,7-дюймовий OLED-екран;
  • Роздільна здатність – 2992 x 134;
  • Процесор – Google Tensor G3;
  • Акумулятор – 4950 мА·год;
  • Камера – 50 Мп + 64 Мп + 48 Мп;

Також поки шо візуально видно, що новинка матиме більшу камеру, аніж попередня модель.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Іспанська поліція заарештувала у Мадриді чоловіка, який мав намір продати підроблену картину Леонардо да Вінчі за 1,3 мільйона євро.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.