Стрічка «Мирний-21» потрапила у першу десятку українського Netflix

Джерело: Державне агентство України з питань кіно

Фільм Ахтема Сеітаблаєва “Мирний-21” увійшов у десятку найпопулярніших стрічок українського Netflix. Стрічка вибилася в лідери за кількістю переглядів.

“Стрічка Ахтема Сеітаблаєва на стримінговому сервісі Netflix стала доступна 23 серпня, і за короткий термін фільм встиг вибитися у лідери за кількістю переглядів”, – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що наразі фільм посідає шосте місце в рейтингу.

Його створено ISTMEN FILMS спільно з UA Production підтримки. Також кінотеатральну дистрибуцію в Україні здійснюють FILM.UA Distribution та Kinomania Film Distribution.

У сюжеті фільму розповідають про події на початку 2014 року — Луганський прикордонний загін, бійців якого сепаратисти та російські спецслужби намагалися змусити зрадити свою країну.

Колишній генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Україна може стати членом альянсу, навіть попри триваючу повномасштабну війну.

Члени банди з автоматами увірвалися в місто Понт-Сонде, вбивши щонайменше 70 осіб і змусивши понад 6000 людей тікати. Лідер банди “Гран Гріф” Лаксон Елан заявив, що це була помста за пасивність цивільних під час нападів поліції на його людей.

Три нідерландські активістки закликають вшанувати пам’ять невинних жінок, які стали жертвами полювання на відьом у XV-XVII століттях, встановивши національний пам’ятник.

Дональд Трамп, колишній президент США, а нині кандидат від Республіканської партії, вважає, що Ізраїль має атакувати іранські ядерні об’єкти у відповідь на запуск балістичних ракет з Ірану.

Рік тому, 5 жовтня, 2023 року ворог завдав удару ракетою “Іскандер” по селу Гроза в Харківській області. Тоді загинуло 59 людей.