До поліції надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл Києва

Джерело: КМВА

До столичних правоохоронців надійшло повідомлення про замінування усіх середніх шкіл Києва.

На цей час правоохоронці власними силами відпрацьовують повідомлення. У разі необхідності будуть залучатись підрозділи ДСНС.

Питання щодо евакуації дітей та вчителів з приміщень шкіл буде ухвалюватись адміністрацією освітніх закладів та правоохоронцями.

“Зберігайте спокій та слідкуйте за оновленням інформації”, – наголосили у КМВА.

1 липня президент Володимир Зеленський повідомив про відновлення контакту на найвищому рівні між Україною та Гамбією після понад 20-річної паузи.

Український військовий ветеран Віталій Верес на Всеукраїнських спортивних змаганнях серед ветеранів “Сильні України” здобув чотири золоті медалі, встановивши новий рекорд України.

Парламентарі планують збільшити штрафи за прослуховування російської музики у громадських місцях. Відповідний законопроєкт про внесення змін до ст.155 КУпАП щодо підвищення відповідальності за порушення законодавства закладами торгівлі, громадського харчування та сфери послуг у сфері обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора зареєстрували у Раді.

Минулого тижня 57 підрозділів Сил Оборони отримали додаткові 3800 одиниць техніки та спорядження від Благодійного фонду Сергія Притули.

Голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький розповів, що на зростання тривалості відключень упродовж минулих днів вплинули одночасно кілька факторів.