Місцями короткочасні дощі та до +30 градусів: прогноз погоди на 2 вересня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у суботу, 2 вересня, у більшості областей без опадів. Повітря місцями прогріється до +30 градусів.

Сьогодні вдень на заході України місцями невеликі короткочасні дощі з грозою. У решті областей – мінлива хмарність, без опадів.

Вітер змінних напрямків 3-8 м/с.

Температура повітря вдень у більшості регіонів коливатиметься від +22 до +27 градусів, лише на сході та півдні стовпчики термометрів покажуть від +25 до +30 градусів.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Вдень у столиці близько +25 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC

Прокуратура розпочала провадження за фактом обстрілу російськими військами по житловому будинку у Харкові.

На саміті в Нью-Йорку затвердили розроблений під керівництвом Німеччини Пакт в ім’я майбутнього. РФ спробувала зірвати ухвалення документа.

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі заявив, що тривають делікатні переговори з Білим домом стосовно дозволу Україні використовувати ракети Storm Shadow по території Росії, стверджуючи, що настав час для “мужності”.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 23 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог заперечив інформацію щодо причетності спецслужб країни до підриву пейджерів членів угруповання “Хезболла” у Лівані. Глава країни заявив, що ліванське угруповання має чимало ворогів.